BETAALBAAR. JURIDISCH. ONTZORGEN.

Your Legal Business Partner!

MASTERMIND LAW is zoveel méér dan een klassiek advocatenkantoor.  

Wij bekijken de zaken anders.  In een steeds veranderende en complexe juridische wereld, is een professionele juridische ondersteuning onmisbaar geworden, maar het moet dan wel op de juiste manier gebeuren.  Dicht bij u, samen met u, zij aan zij.


MASTERMIND LAW: dat is een strategisch juridisch partnerschap, multidisciplinair, op maat van uw onderneming en met directe lijnen.  

Wij treden niet alleen ‘reactief’ op, maar vooral ook ‘proactief’ : samen met u denken we vooruit, tekenen we een strategie uit, analyseren we de juridische valkuilen en risico’s die uw onderneming bedreigen en zoeken we naar oplossingen, zodat u de juiste beslissingen kan nemen.  Make the smartest move!’  

 

MASTERMIND

 

 

 

MASTERMIND LAW wil u juridisch ontzorgen, storende beslommeringen van u wegnemen, zodat u kan doen waar u goed in bent: ondernemen !

 

 

Transparante tarifering, directe communicatie en innovatieve werking.

MASTERMIND

Bepaal zelf waarin Mastermind Law u een meerwaarde kan bieden en stel zo uw membership samen.

Kies zelf de manier waarop & hoe intensief u met ons samenwerkt.

Lid worden van de Mastermind-community & samen resultaten boeken?

Een sterk team.

Mastermind Law werd opgericht door Mr. Frederic Wilkin en Mr. Gregory Wilkin, en biedt juridische ondersteuning, samen met een team van medewerkers, elk gespecialiseerd in zijn/haar vakgebied.

Mr. Gregory Wilkin is sedert 2003 verbonden aan de balie te Antwerpen. Hij legt zich voornamelijk toe op faillissementsrecht, verzekering- en aansprakelijkheid, verkeersrecht, incasso en ondernemingsrecht.

Mr. Frederic Wilkin is sedert 2000 advocaat, ingeschreven bij de balie te Antwerpen. Hij specialiseert zich voornamelijk in het contractenrecht, ondernemingsrecht, vastgoed en -aanneming, vennootschapsrecht en bijzondere overeenkomsten.

Mr. Charlotte Schwagten is sedert 2016 verbonden aan de balie te Antwerpen. In juli 2023 heeft zij Mastermind Law vervoegd alwaar zij hoofdzakelijk dossiers in vastgoed- en aannemingsrecht, mede-eigendom en ondernemingsrecht behandelt. Zij heeft daarnaast een bijzondere expertise in insolventierecht en verkeersrecht.

Expertises.

Bijstand in alle facetten van het ondernemersleven.

Onderneming
Contracten
Incasso

Faillissement
Reorganisatie
Arbeidsrecht

Verzekering
Aansprakelijkheid
Verkeersrecht

Aanneming
Vastgoed
Mede-eigendom

Word Mastermind Member en krijg betaalbare juridische ondersteuning op maat

Lange Lozanastraat 262
2018 Antwerpen

+32 3 284 03 12
support@mastermindlaw.be
BTW BE 0791.514.951

Contact

Volg ons

© 2023 Mastermind Law
Algemene voorwaarden / Privacyverklaring / Informatiedocument
Design & development by Perfect Pixel